Skip til hoved indholdet

Læs mere


Vestsjællands Almene Boligselskab er en almen boligorganisation. 
Administrationen drives fra selskabets kontor i Jyderup. Herfra foregår al kontakt og dialog med beboere, kommuner, håndværkere og andre samarbejdspartnere. Herudover har vi filialer i Nykøbing Sj. og Dianalund med begrænset åbningstid.


VAB har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere støttet boligbyggeri samt udføre aktiviteter, som har en naturlig tilknytning til boligerne og administrationen af disse.


VAB har siden starten i 1948 opført 5.000 boliger, fordelt på ca. 200 boligafdelinger, beliggende i 8 kommuner indenfor region Sjællands grænser. Herudover varetager VAB administrationen for en række andelsboligforeninger samt en række kommunale boligafdelinger. Den samlede administration omfatter ca. 6.000 lejemål.


Det er kendetegnende for VAB at næsten alle vores boliger er opført som tæt/lav byggeri, i Holbæk er det dog overvejende etagebyggeri.


Vi tilbyder boliger til alle grupper af befolkningen, lige fra unge til ældre samt bofællesskaber til borgere med særlige behov. Mange af vores boliger ligger i mindre bysamfund, tæt ved skov og strand, i det hele taget tæt på naturen hvor der også er ”højt til loftet”.


Med vores store geografiske spredning og mange typer af forskellige boliger, håber vi at VAB har boliger ”tæt på dig” og der hvor du ønsker at bo.


Samarbejde, kommunikation og trivsel er en forudsætning for at kunne skabe et godt bomiljø. Afdelingen er den enhed, hvor mennesker med vidt forskellig, baggrund, arbejde og forskellige interesseområder – sammen løser en række opgaver, og hvor interessen for sammenholdet og opgaverne er fælles. De skabende ideer og de nye initiativer kommer fra alle, såvel bestyrelsen som afdelingsbestyrelsen, men ikke mindst fra beboerne.

Vil du vide mere?

Se vores organisationsplan og find en medarbejder