Skip til hoved indholdet

Læs mere


 • Vi sender boligtilbud til din mail, hvis du har givet dit samtykke til, at vi må kommunikere med dig digitalt.

  Har du ikke en mail, vil vi sende boligtilbud til din postadresse. Du skal dog være opmærksom på, at posten ofte er flere dage om at nå frem, og at det derfor kan være svært at nå at svare på boligtilbuddet inden svarfristens udløb.

 • Du skal svare på dine boligtilbud på ”mitVAB”. Har du ikke mulighed for det, kan du skrive en mail til udlejning@vab.dk eller ringe til os.

  Det har ingen betydning eller konsekvens for dit medlemskab, hvis du svarer nej til alle dine boligtilbud.

 • Når du får et boligtilbud tilsendt, har du som regel en uge til at svare, om du ønsker den tilbudte bolig eller ej.

  Det er meget vigtigt, at du svarer på alle boligtilbud inden svarfristens udløb – også selvom du svarer nej – da du vil blive sat i bero, hvis ikke du svarer, eller hvis du svarer for sent.

 • Hvis du ønsker at se den tilbudte bolig, er det vigtigt, at du ser den inden svarfristens udløb. I boligtilbuddet står der et tlf.nr. til fraflytter, der som regel stadig bor i sin bolig og dermed står for fremvisningen.

 • Det kan ske, at man fortryder sit ja-svar til en tilbudt bolig. Fortryder du inden svarfristen er udløbet, kan du rette dit svar inde på "min side".

  Du kan også fortryde dit ja-svar efter svarfristens udløb, så længe der ikke er en underskrevet lejekontrakt.

 • Der kan være forskel på dit nr. på ventelisten og på dét nr., som står i boligtilbuddet. Grunden til dette er, at den tilbudte bolig kan have været i en tilbudsrunde før, hvor alle har sagt nej, hvorfor den bliver sendt i tilbud igen.

 • Når svarfristen på boligtilbuddet er udløbet, vil VAB telefonisk kontakte dét medlem, som får boligen. Har man takket ja til boligtilbuddet, men ikke får boligen, vil der blive informeret om dette i en mail efter svarfristens udløb.

 • Når du accepterer et boligtilbud og boligen bliver din, vil dit medlemskab i VAB blive slettet. 

  Du skal derfor skrive sig op igen og indbetale 200 kr., hvis du vil på den interne venteliste. Husk at kontakte udlejningsafdelingen, når du har skrevet dig op på ny, da vi manuelt skal sætte dig på den interne venteliste.

  Du skal være opmærksom på, at du først kan få tilbudt en bolig i en anden afdeling via den interne venteliste, når du har boet i din bolig i 2 år.

Skriv dig op

Opret dig som medlem og start din boligsøgning allerede i dag