Skip til hoved indholdet

Spændende læsning i Torshaven

Spændende læsning i Torshaven

Gå tilbage

Beboerne i Torshaven i Nykøbing har fået rig mulighed for at få læst en masse spændende bøger eller udfordre sig selv med et puslespil.

Bestyrelsen har søgt og modtaget penge fra jubilæumsfonden i VAB til køb af et bogskab, som nu er sat op. Det er placeret midt i afdelingen, så det er tilgængeligt for alle beboere.

Bestyrelsesformand Søren Olsen har ordnet bogskabet med maling og grunder, så det er flot repræsenteret, men også så det bedre kan modstå vejr og vind. Hylderne er allerede fyldt godt op med bøger i forskellige genrer, og nederst i skuffen findes forskellige puslespil.

Søren Olsen har doneret mange af hans egne bøger til bogskabet, da de blot stod hjemme på hylden og samlede støv. Det samme håber han, at andre beboere også vil gøre, så der kommer ”liv” i bogskabet.

Idéen til et bogskab stammer tilbage fra før sammenlægning af de 4 afdelinger i Torshaven. I vaskeriet var der dengang en ”boghylde” med bøger til udlåns, som beboerne flittigt benyttede sig af.

Bestyrelsen håber, at beboerne får stor glæde af bogskabet og får en masse oplevelser gennem læsning af nye bøger og meditative stunder ved lægning af skønne puslespil.

Læs mere om Torshaven i Nykøbing