Skip til hoved indholdet

Første spadestik på Vølundens 3. etape

Første spadestik på Vølundens 3. etape

Gå tilbage

Onsdag d. 10. april blev første spadestik taget til Vølundens etape III, hvor 30 boliger skal stå klar i efteråret 2025. Boligerne kommer til at skille sig ud i forhold til de nuværende boliger, idet de opføres i halvanden plan.


Blandt de fremmødte var beboere, samarbejdspartnere, entreprenører og andre med interesse for byggeriet. VABs administrerende direktør Karsten Krüger bød velkommen, særligt til Holbæk kommune som var repræsenteret af Stampe Duus (Udvalget for Plan, Bolig og Lokaludvikling). Stampe tog første spadestik med den flotte forsølvede spade, og herefter tog Karsten næste spadestik.


Da regnvejrsskyer truede i baggrunden, trak alle ind i det nærliggende beboerlokale, hvor der blev budt på kaffe og kage. Her holdt såvel Karsten som Stampe taler, hvori begge understregede vigtigheden og glæden over at kunne være med til at opføre og tilbyde gode og trygge boliger, og takkede for det gode samarbejde kommunen og boligselskabet imellem.  

 

 

 

 

 

 

 

Medlemmer kan allerede nu tilføje etape III til sit medlemskab. Da etapen er en del af en eksisterende afdeling, skal du som medlem tilføje 2 og/eller 3 rums boliger i Vølunden til dit medlemskab.

Plantegninger og priser på boligerne i etape III findes endnu ikke. 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om Vølunden?